Loading...

Hold nu op, jeg var dårlig til det!

I vanvittigt mange år, lod jeg bare folk træde over mine grænser.

Jeg kan huske en helt speciel situation på mit daværende arbejde. Vi skulle holde det ugentlige møde med ledelsen. Jeg og "min medarbejder" havde aftalt vores kurs på mødet. Og til mødet havde hun så åbenbart en helt anden dagsorden, for hun kørte mig af sporet. Og der sad jeg og var helt paf, men sagde intet. Begyndte at græde, men sagde intet! 

Jeg havde dengang en veninde, som jeg lod træde over mine grænser igen og igen. Hun kørte rundt med mig, og jeg nikkede bare og lod hende, for jeg ville jo ikke gøre hende ked af det! Hun var aldrig helt til at regne med til fester og sammenkomster, hvilket gik ud over flere af mine gæster. Men jeg sagde ingenting, indtil den dag jeg fik nok, og eksploderede!

Genkender du det?

Jeg er blevet super skarp til at sige fra nu. Og ikke der, hvor jeg er eksplodere, råber højt eller laver drama. Men der hvor jeg stille og roligt siger fra, så det bliver forstået og modtaget, og hvor vi er lige gode venner af den årsag.

OG DET ER FEDT!

Det gør det så dejlig nemt at være mig. For nu kender jeg mine grænser, og jeg overvåger dem helt automatisk. Og når nogen nærmer sig mine grænser, hvisker jeg lige så stille "Psst grænsen går lige her, så stop lige" - altså i overført betydning.

Det har resulteret i at jeg nu har et helt andet overskud, en kæmpe følelse af frihed, og en helt anden glæde, efter jeg har lært det.

Og det vil jeg rigtig gerne lære dig! 

Jeg ved nemlig hvor belastende det er, når man ikke kan sige fra til sin kæreste, sin bedste veninde, sin arbejdsgiver, sin kollega, sin søster, sine børn osv. Jeg ved hvor meget det koster, at føle sig trådt på, og ikke ane hvordan man siger fra, uden at skabe konflikter.

For det værste hjernen ved er konflikter, for rigtig mange af os. Konflikter - siger hjernen -  kan føre til at folk fjerner sig fra dig, skælder dig ud, taler grimt om dig, og forlader dig. 

Så hvordan siger du fra, uden at det sker? 

Et online - miniforløb på to moduler:

  • Sig fra "på den fede måde" er et mini-online-forløb for dig der er træt af, at du aldrig siger fra! 
  • Det er for dig, der kun kan eksplodere når du virkelig er trådt på - mange gange!
  • Og for dig der bare rigtig gerne vil kunne sige fra, hvor begge parter kommer ud som vindere.

Det er ikke noget vi som sådan har på skoleskemaet - faget LÆR AT SIGE FRA PÅ DEN FEDE MÅDE. Men det ville være det bedste! For rigtig mange af os slåes med det, det meste af vores liv! Aner du heller ikke hvordan du siger fra, så du bliver hørt og respekteret, og hvor I alligevel er gode venner bagefter?

Jeg har lavet dette mini-online-forløb til dig, der gerne vil lære at sige fra, uden at støde nogen fra dig!

Det er på 2 moduler. Så snart du har købt det, bliver Modul 1 frigivet - herover i "trin". Efter 7 dage vil du få adgang samme sted til modul 2. Begge moduler har fuldt fokus på hvor i dit liv du lader folk overskride dine grænser, og hvordan du kan begynde at sætte grænser "på den fede måde". Du vil få masser af viden og redskaber og muligheder, du vil kunne bruge fremover!

Så valget er dit! Vil du fortsætte med at folk træder over dine grænser, og ikke respekterer dig? Eller er det endelig tid til at du går igang med at sætte de grænser, viser at du respekterer dig selv, og beder andre om at gøre det samme? 

 

 

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig. Tlf +45 41146414 eller lotte@lotteklink.dk

 

De bedste hilsner